lauantai 16. marraskuuta 2013

Koti ja rouva

Yritän suhtautua kaikella vakavuudella ja omistautumisella rooliini aviomieheni elättämänä kotirouvana. Viisumillani nimittäin on selkeä näkemys siitä, millä tavalla tätä pätkää täällä eletään. Siinä lukee
Occupation: Housewife
Sponsor: Husband (ja Tunden tiedot siltä varalta kai, että mut löydetään harhailemasta yksin ilman rahaa jostain :D )

Uusi harrastukseni on (pakon sanelema) siivoaminen, jossa minua avustavat toverini Rane Rakennustyömaaimuri sekä Maisa Mikrokuitumoppi (KYLLÄ, löysin sellaisen naapurikaupungin supermarketista!). He ovat aina valmiina palvelukseen. Tämänkin aamupäivän käytin siivoamiseen vain huomatakseni viimeistään iltapäivällä, että Ranea ja Maisaa kaivataan taas...

Tein pienen asuntoesittelyn tähän. Olisi ollut kiva osata laittaa kuvat tekstin lomaan, mutta opin sen ehkä joskus myöhemmin. Lattiat kiiltää kuvissa enemmän kuin todellisuudessa, vaikka toki olen ne juuri ennen kuvausta puunannut. Tässä valkoisessa kaakelilattiassa on puolensa. Toisaalta siinä näkyy kaikki lika heti, toisaalta se tekee asunnosta aika kivan valoisan. Lisäksi katto on korkealla, ja huoneet isoja, joten on ihan tilava tunnelma. Siivoustarpeen tiheyden vuoksi en sitä paitsi kaipaa yhtään huonetta lisää. Mahdutaan hyvin. Vain säilytyskalusteita saisi olla enemmän, mutta niitä muovisiahan saa ihan tuosta lähimarketista (joka muuten ei suinkaan ole tämän kaupungin ainoa, kuten aiemmin väitin) vaikka monta ssamalla kertaa kannettua.


Raneseni
Tervetuloa meille

Keittiö on joka tytön unelma
Hella ei enää ole uuden karhea, mutta suojamuovit on sentään säästetty aiemmasta uutuudesta muistuttamaan (nyt niitä ei enää saa pois, koska liima on ilmeisesti jotenkin palanut kiinni. Muovin alla on myös muistoja meitä ennen tällä liedellä kokanneista...)
Makkari on päivisinkin pimeä, koska ikkunoissa on tummentavat muovit kuumaa suodattamassa.
Olkkaria
Parveke palvelee lähinnä pyykkien kuivauksessa. Kaide on niin matala, ettei lasten voi antaa oleilla siellä itsekseen, eikä meillä aikuisillakaan siinä juuri tekemistä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti